0.5 6 width
 • Milservice enligt servicebok.
  Ökar din bils livslängd
  Slideshow
 • Möjlighet till fyra månaders
  räntefri avbetalning
  Slideshow
 • Däckhotell för däckförvaring
  av dina däck
  Slideshow

Tel:08-30 44 07

Mekonomen
Bilverkstad i Vasastan Stockholm

pic-mekonomenAlla bilars märkesverkstad

Vi har kunskap och utrustning för att utföra de flesta arbeten. Bland annat har vi tillgång till Mekotech Plus vilket är mekonomens tekniska datastöd med information om bland annat fordonselektronik, serviceintervaller, monteringsanvisningar för kamrem och mycket mer.

Vi arbetar även med MekoTech Diagnos – ett av marknadens mest kompletta och avancerade system för diagnos och felsökning av modern fordonselektronik.

Som kund hos Mekonomen Bilverkstad har du rätt att fövänta dig ett arbete utfört av kunniga mekaniker, med reservdelar av högsta kvalitet, tre års garanti och till detta ett konkurrenskraftigt pris.

Ny bil med garanti?

Du behöver inte oroa dig om din bil forfarande har fabriksgaranti. Garantin gäller även om du servar och reparerar din bil ho oss på Mekonomen Bilverkstad då vi alltid utför ett fackmannamässigt arbete enligt tillverkarens instruktioner. Och vi använder reservdelar med minst motsvarande kvalité som biltillverkaren föreskriver.

I enlighet med de nya EU-reglerna har vi tillgång till samma erforderlig information och tekniska utrustningen som mäkreshandeln. Därför kan du med fördel serva din nya bil hos en Mekonomen Bilverkstad då ingen tveksamhet råder hurvida garantin gäller eller inte.

3 års Mekonomengaranti på reservdelar.

När du lämnar din bil till en Mekonomen Bilverkstad för reparation eller service. kan du vara säker på att bara reservdelar av bästa kvalite används. Får du t ex ny bromsskior eller en styrled monterad, så kommmer de från samma tillverkare som levererar till märkesverkstäderna dvs orginalreserdelar eller reservdelar av motsvarande kvalitet. Skillnaden är att de ligger i tillverkarens egen förpackning.

För att du skall känna dig trygg som kund hos oss på Mekonomen Bilverkstad så lämnar vi alltid 3 års Mekonomengaranti på reservdelar!

Vill du boka eller fråga oss något? Ring 08-30 44 07.